Avís legal

Titularitat

Es Castellet és la revista de Bunyola, editada pel Col·lectiu Cultural Sitja, entitat sense ànim de lucre.

Contingut de la pàgina

El contingut de la web www.escastellet.cat podrà ser modificat en qualsevol moment, sense necessitat de comunicació prèvia.

Es Castellet ofereix enllaços d’accés a llocs web de tercers perquè els lectors tinguin més fonts d’informació i puguin complementar dades de les notícies, però no és responsable ni del contingut d’aquestes webs ni dels resultats que s’hi obtinguin.

Es Castellet també ofereix continguts publicitaris. Els anunciants i patrocinadors són els responsables tant del compliment de les lleis com dels continguts del material que difonen i publiquen.

Es Castellet no pot garantir que l’accés a la web o els continguts siguin sempre exempts de tot error, però vetlla perquè no se’n produeixin i per a esmenar-los en cas que n’hi hagi.

Els articles de la secció ‘Opinió’ expressen exclusivament el parer dels seus autors, que no és necessàriament compartit per Es Castellet ni pels seus responsables i que, en cap cas, pot ser entès com a l’opinió de la publicació.

Propietat intel·lectual

Els articles, imatges i qualsevol altra contingut multimèdia publicats en aquesta web són propietat dels seus autors. Els textos es poden copiar, distribuir i transmetre públicament i lliurement, amb les condicions següents:

  • Se n’ha d’esmentar la font.
  • Cal respectar-ne la contextualització original.
  • No se’n pot fer un ús comercial.
  • No se’n pot fer obra derivada.

Responsabilitat sobre contingut i ús

L’usuari es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts de la web i no modificarà ni danyarà, de cap manera, les dades o els documents que hi trobarà, ni hi introduirà cap mena de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic de la web, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat.

Els responsables de la web es reserven el dret de poder fer els canvis que considerin oportuns a la web i als articles que s’hi trobin allotjats.

Limitació de la responsabilitat

Ni el Col·lectiu Cultural Sitja ni els responsables de la web no assumeixen cap responsabilitat derivada, o que se’n pogués derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d’aquesta pàgina web.