Comunicat d’Es Castellet

Com heu pogut observar els lectors d’Es Castellet en les darreres setmanes, la web de la revista no s’ha actualitzat. Això ha passat perquè altres obligacions ens ho han impedit, cosa que ens ha fet replantejar la continuïtat de la revista.

Davant d’aquesta situació i de les dificultats que trobam per mantenir al dia la revista (obligacions professionals, manca de temps, poc interès per donar a conèixer a Es Castellet els projectes i activitats programats i generats a Bunyola o per bunyolins perquè se n’informi…), l’equip redactor ha pres la decisió de deixar de publicar, almenys temporalment, Es Castellet en tots els formats en què s’ha editat en els darrers anys (web i paper).

No és la primera vegada que Es Castellet deixa de publicar-se en els cinquanta anys d’història que es compliran el proper desembre (1968-2018). Amb aquesta ja són sis les etapes de la publicació (set si tenim en compte el naixement d’Es Castellet digital l’any 2015). Per això, deixam la porta oberta a una futura recuperació de la revista si es forma un equip de persones compromeses –amb ganes, energia i temps– que vulgui i pugui tirar-la endavant.

De moment hem decidit mantenir temporalment obertes la pàgina web i les xarxes socials (Facebook i Twitter) de la revista, amb la qual cosa es podrà accedir a l’arxiu de notícies.

Aprofitam aquest comiat per agrair la col·laboració a tots els que heu fet possible Es Castellet, especialment els col·laboradors i tots aquells que n’heu estat part amb els vostres escrits, informacions, fotografies i videos. I molt especialment a tots els lectors que heu fet possible la revista amb el vostre interès.

Rebeu una salutació ben cordial de l’equip de redacció.
Bunyola, 5 de març de 2018

logo3