Nou taller de formació de l’IMAS a Raixa

L’àrea de Persones amb Discapacitat de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), ha posat en marxa una nova edició del programa de formació i ocupació Raixa 2018, que s’inclou dins el programa SOIB 30 Formació i Ocupació.

Aquesta oferta formativa de l’IMAS està adreçada a persones més grans de 30 anys, que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació i que tenguin acreditada una discapacitat.

El programa, que es du a terme a la finca pública de Raixa (Bunyola), inclou les formacions d’Auxiliar d’activitats en agricultura i Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, certificats de professionalitat de nivell 1, combinats amb una contractació de mitja jornada.

En la convocatòria de l’any passat es varen contractar un total de deu persones que varen finalitzar el projecte el passat mes de desembre.