L’Ajuntament de Bunyola inverteix 1.700 euros en la neteja del polígon de les Veles

L’Ajuntament de Bunyola ha invertit 1.700 euros en la neteja del polígon de les Veles, que en els darrers temps s’ha convertit en un abocador incontrolat de residus de tot tipus.

El consistori recorda que “l’Ajuntament no té recursos per actuar amb la vigilància i atenció que exigeix un polígon de serveis que va venir imposat al seu moment sense que fos una necessitat real per al municipi“. Tot i això, aquests darrers dies ha procedit, per segona vegada en aquesta legislatura, a realitzar una neteja a fons per evitar l’acumulació de residus i desfetes de tot tipus que la gent hi aboca.

L’empresa Mac Insular ha estat l’encarregada de dur a terme la neteja, que tendrà un cost de 1.700 euros.

El polígon de serveis de les Veles, que fa part del complex de Son Reus, es troba dins el terme de Bunyola i va ser imposat pel Consell amb l’objectiu que s’hi instal·lassin empreses dedicades al reciclatge, tot i que els objectius inicials no s’ha complert mai i les instal·lacions s’han convertit en una càrrega per a l’Ajuntament.

A les imatges, estat de molts carrers del polígon abans de la neteja.

1abans 2abans 4abans

[FOTOS: Ajuntament de Bunyola]