Detinguts set joves que varen cometre nombrosos robatoris i actes vandàlics a Palmanyola

La Guàrdia Civil ha detingut set joves acusats de dos robatoris en habitatges i nombrosos actes de vandalisme a Palmanyola.

El primer robatori es va produir el passat mes de novembre i, entre d’altres objectes, se’n van dur una pistola d’aire comprimit (a la imatge de dalt). En rebre la denúncia, la Guàrdia Civil del Pont d’Inca va iniciar una investigació per aclarir els fets.

Dies més tard es va cometre un segon robatori en un habitatge a prop de l’anterior. Aleshores, els agents ja tenien controlats els sospitosos del primer robatori i la investigació va permetre imputar els joves com a presumptes autors dels robatoris i recuperar l’arma sostreta.

A més dels robatoris, la Guàrdia Civil va poder que el grup era autor de nombrosos actes vandàlics també ocorreguts a Palmanyola en les darrers setmanes i que varen ser denunciats, com el buidatge dels extintors a l’escola, el trencament de fanals de la via pública i pintades en façanes i  en mobiliari urbà.