El bunyolí Ferran Bex estrena ‘En vida teva’, la sèrie inspirada en la relació del bisbe de Mallorca i la seva secretària

La sèrie inspirada en la relació entre el bisbe de Mallorca, Javier Salinas, i la seva secretària, que va fer caure el prelat, ja té data d’estrena: el proper 17 de gener a IB3 Televisió.

El bunyolí Ferran Bex ha dirigit la minisèrie, titulada En vida teva, que ha produït Nova Televisió. En el repartiment hi ha actors com Blai Llopis, Tita PlanellsAssun Planas, Miquel Gelabert, Laura Pons o Lina Mira.

La minisèrie, de dos capítols que s’emetran dimecres dia 17 i dilluns dia 22 de gener en horari de primetime, té com a eix principal de l’argument de ficció la relació entre l’exbisbe de Mallorca i la seva secretària, destapat per Diario de Mallorca, i els interessos immobiliaris de les propietats del Bisbat, en concret un convent inspirat en el conflicte per la propietat del de Sant Jeroni de Palma.

En vida teva, el títol de la producció dirigida per Ferran Bex, va ser elegit el passat mes d’octubre mitjançant una enquesta a través de les xarxes socials d’IB3 amb un 41% dels vots. Ha estat enregistrada en diverses localitzacions com el Palau Reial, la Biblioteca de Cort, en Centre Psiquiàtric o el restaurant Varadero.

Més informació:

–El bunyolí Ferran Bex dirigeix la minisèrie d’IB3 inspirada en l’exbisbe de Mallorca Javier Salinas, aquí.
–Ferran Bex: “La meva professió ve d’una passió: m’agrada contar històries”, aquí.