El túnel obre les barreres i Bunyola ho celebra amb una festa

Darreres hores de peatge al túnel de Sóller. El vespre de dijous a divendres, a les 00 hores, s’obriran definitivament les barreres.

El ple del Consell va aprovar la setmana passada el rescat de l’únic peatge de les Illes Balears, que ascendeix a 16,23 milions, pagament que farà efectiu a les properes hores.

Les autoritats de les Illes Balears seran les primeres a travessar el túnel gratuït a les 00 hores. Ho faran en un autobús. La comitiva estarà encapçalada per la presidenta del Govern, Francina Armengol; el president del Consell, Miquel Ensenyat; la consellera insular de Territori, Mercedes Garrido i els batles de Bunyola i Sóller, Andreu Bujosa i Jaume Servera, entre d’altres.

El matí de dijous, el Consell ha informat que ja ha signat l’acta de recepció de les instal·lacions.

Bunyola ho celebrarà divendres

L’Associació de Veïns de Bunyola, entitat que ha encapçalat la lluita per demanar la gratuïtat del túnel, ha convocat una festa de celebració de la fi del peatge divendres, 29 de desembre, a les 18 hores a la Plaça.

 Unknown