L’escola Mestre Colom celebra Nadal amb ‘La volta al món en 80 dies’

El passat dijous 21 de desembre els alumnes i mestres de l’escola Mestre Colom celebraren el Nadal amb un ball sobre la novel·la de Jules Verne La volta el món en 80 dies.

Aquesta representació de dansa i coreografia, que pogueren veure les famílies,  s’hagué de fer al poliesportiu degut a les condicions meteorològiques adverses.

Els nins de l’escola, entre els 3 i els 12 anys, interpretaren diversos balls que representaven els països que visiten els protagonistes de La volta al món en 80 dies. L’espectacle, titulat De Londres a Bunyola en 80 dies, mostrava balls animats amb música de la Xina, l’Oest americà, el Perú, Egipte, Anglaterra i Mallorca. La música que representà l’arribada a Bunyola fou el tema Xala-la de Xanguito, músic bunyolí que cantà en directe, durant el ball, aquesta cançó del seu disc Beix. L’espectacle acabà amb un ball dels Mestres.