El bunyolí Amadeu Corbera, nou president del GOB Mallorca

El bunyolí Amadeu Corbera és el nou president del GOB Mallorca.

L’entitat va celebrar dilluns, 18 de desembre, l’assemblea anual de socis a la qual es va conformar la nova junta directiva, amb Amadeu Corbera com a nou president en substitució de Jaume Canals. La vicepresidència va ser assumida per Immaculada Férriz.

Tant Amadeu Corbera com Immaculada Férriz ja eren membres de la junta directiva com a vocals i tots dos tenen una llarga trajectòria dins de l’entitat. Jaume Canals continua però amb el càrrec de president interinsular.

Corbera és el tercer bunyolí que en pocs anys arriba a la presidència del GOB. L’any 2015 en va ser presidenta Maria Suau Font, que sustituí en el càrrec a la també bunyolina Mika Noguera.

En el decurs de l’assemblea ordinària es varen exposar les principals actuacions que el GOB Mallorca ha dut a terme al llarg del 2017 d’acord amb la programació aprovada també per assemblea a principis d’any.

En aquest sentit es presentà la memòria d’activitats (la podeu consultar aquí) que detalla tota la feina desenvolupada des de les diferents àrees del GOB: territori i recursos, biodiversitat, educació, ornitologia, la trapa, participació, comunicació, organització interna, socis i recursos.

Així mateix es varen exposar i aprovar el resum d’activitats de l’any 2017, el balanç econòmic de l’any 2017 i el pressupost de l’any 2018. L’assemblea també va donar el vistiplau a una modificació de les quotes de socis.

[A la imatge de dalt, l’assemblea que trià Amadeu Corbera president]