El Bunyola CF ven per error paperetes del sorteig de Nadal amb un número incorrecte

El Bunyola Club de Futbol ha informat que ha venut per error paperetes del sorteig de la loteria de Nadal amb un número equivocat. Allà on posa 85125 hauria de posar 86125.

El club ha informat de l’error d’impremta a la web, a les xarxes socials i a la premsa escrita: “De resultar premiat el número 85125 aquestes paperetes no tindran cap premi i si el número premiat fora el 86125 el premi corresponent serà abonat a totes i cadascuna de les participacions presentades al cobrament dins del termini de caducitat. En resum, tots aquells que tenguin alguna participació del Bunyola Club de Futbol, juguen amb el número 86125, i no 85125 com apareix en les participacions“, afirma el Bunyola CF en un comunicat.

La informació de l’error també s’ha fet constar davant notari, segons ha informat IB3.