El túnel de Sóller serà gratuït la setmana que ve

El túnel de Sóller serà gratuït la setmana que ve.

El Consell de Mallorca ha anunciat avui, 14 de desembre, que el Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) ha estimat el recurs de la institució insular contra la suspensió del rescat que havia sol·licitat l’empresa concessionària. Això suposarà que el túnel de Sóller serà gratuït i que a partir de “la setmana que ve es pugui obrir el pas”, ha anunciat el president Miquel Ensenyat, que ha afirmat que avui és “un gran dia”.

La consellera de Territori, Mercedes Garrido, ha estat l’encarregada d’anunciar-ho al ple del Consell i també ha confirmat que la setmana que ve es podrà obrir el túnel, l’únic peatge de les Illes Balears i una notícia llargament esperada a Bunyola i a tota la comarca.

Més informació:

–Totes les notícies del Túnel de Sóller, aquí.