Paisatges de Bunyola guanyen el Certamen de Fotografia de la Serra

Diversos paisatges de Bunyola han estat premiats en el I Certamen de Fotografia de la serra de Tramuntana.

L’obra Salt des freu, de Tomeu Canyelles, ha estat la guanyadora en la categoria dedicada al ‘Món de l’aigua’ i Visions d’Alfàbia, de Nemesio Jiménez Jiménez, en la categoria ‘Arquitectura de la Serra’.

Salt des freu, de Tomeu Canyelles.
Salt des freu, de Tomeu Canyelles.
Visions d’Alfàbia, de Nemesio Jiménez Jiménez.
Visions d’Alfàbia, de Nemesio Jiménez Jiménez.

Al concurs participaren més d’un centenar de persones, que hi presentaren un total de cinc-centes vuitanta fotografies. El primer premi de cada categoria se n’ha duit 1.000 euros i cada menció d’honor, 300 euros.

Es lliuraren premis en diferents categories.
Es lliuraren premis en diferents categories.

En total es premiaren vint fotografies que s’exposaran en panells a la finca pública de Raixa (Bunyola) fins a final d’any.

Els guardons foren lliurats per la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell.

Aquest primer certamen organitzat pel Consorci Serra de Tramuntana amb la col·laboració d’AFONIB (Associació de fotògrafs de natura de les Illes Balears), tenia l’objectiu de contribuir a donar a conèixer tots els elements que han forjat el paisatge únic de la serra de Tramuntana a través de la mirada dels fotògrafs.

Les imatges es poden veure a Raixa fins a final d'any.
Les imatges es poden veure a Raixa fins a final d’any.