La Coral Minuet celebra deu anys de música

La Coral Minuet fa festa. L’agrupació coral femenina de l’Escola de Música de Bunyola es va crear fa deu anys i ho ha volgut celebrar amb un concert commemoratiu que va tenir lloc el passat 25 de novembre al Teatre Municipal en el marc dels actes de la Fira de Santa Catalina (vegeu-ne un resum en vídeo a dalt).

Centenars de persones celebraren amb les integrants de la Coral Minuet l’aniversari. L’agrupació dirigida per Sofia Doménech va oferir un recital de vint temes que ha interpretat durant tots aquests anys i que varen incloure des de cançons populars de Mallorca i d’altres territoris fins a temes clàssics i de bandes sonores.

Al concert, també hi participà l’Orquestra de l’Escola de Música de Bunyola, que va interpretar dos temes amb la Coral Minuet, que també va estar acompanyada de Joaquim Doménech al piano. A més, l’acte va comptar amb la participació de l’actriu Hanna Matussek.

A la mitja part es va projectar un vídeo recopilatori amb la història i les principals fites de la Coral Minuet en aquests primers deu anys (el podeu veure aquí davall).