Una Fira de Santa Catalina passada per aigua


Bunyola va celebrar diumenge, 26 de novembre, la Fira de Santa Catalina.

Enguany, la cita va estar marcada pel mal temps del matí. La pluja va obligar a acurçar o traslladar algunes de les activitats previstes, com la cercavila de la Banda de Música de Bunyola, de la Batucada Rebombori i dels xeremiers Grallalsac, que varen d’oferir les seves actuacions al mercat municipal.

La pluja intermitent durant tot el matí també va provocar una menor assistència de públic i d’estands, molts dels quals varen recollir abans de l’hora marcada, i d’altres, com els d’animals, que no es varen instal·lar. No obstant això, molta gent, especialment bunyolins, varen sortir a passejar per la fira, que va tenir una notable presència d’expositors locals (comerços, entitats, associacions…).

Les activitats paral·leles previstes l’horabaixa per a la cloenda de la Fira de Santa Catalina, com la ballada popular amb l’Escola de Ball o el concert del grup BOC, sí que es varen poder dur a terme després que la pluja s’aturàs a primera hora de l’horabaixa.