L’escola Mestre Colom, amb la Fira de Santa Catalina

El CEIP Mestre Colom ha participat a la Fira de Santa Catalina amb els cartells que l’anuncien i amb l’elaboració de les banderetes que decoren la Plaça.

Els cartells que anuncien la Fira de Santa Catalina i la Trobada de Xeremiers han estat elaborats pels alumnes de sisè de l’escola. Les banderetes que engalanen la Plaça les han fet la totalitat dels alumnes d’Educació Infantil i de Primària del centre, més de tres-cents infants d’entre tres i dotze anys.

00 0

Enguany el tema de les banderetes ha estat el del vestit de pagès i de pagesa, que els nins de l’escola han treballat abans, durant i després de l’elaboració de les banderetes.

Tots els grups de l’escola participaren en una activitat del programa Viu la Cultura del Govern Balear sobre les peces del vestit de pagès, que han ampliat a les classes de Música.

Durant les darreres setmanes, a les sessions de Música i d’Educació Física, els infants de l’escola també han après ball de bot per poder ballar a la festa que celebraran al centre a l’escola amb motiu de la revetla de Santa Catalina.

Bàrbara Suau Font

Bàrbara Suau Font

Mestra i investigadora sobre història i patrimoni de Bunyola. Des de 1985, al Col·lectiu Cultural Sitja i a Es Castellet.