Concert de l’orquestra barroca Ars Musicae

L’orquestra barroca Ars Musicae oferí, el diumenge 5 de novembre, el sisè concert del XXXIII Festival de Música de Bunyola, que tengué lloc a l’església parroquial.

El grup Ars Musicae interpretà peces de F. Geminiani, A. Avison i W. Jackson; algunes d’elles contaren amb la interpretació de solistes com Irene Mas Salom (soprano), Clara Cowley Capella (flauta de bec), Maria Antònia Melià Sampol (flauta travessera) i Bernat Cabot Mateu
(violí).

L’orquestra Ars Musicae té vincles especials amb Bunyola: entre els músics de l’agrupació n’hi ha tres de bunyolins: Bernat Cabot Mateu (violí), Isidre Mateu Bujosa (violoncel) i Mercè Mateu Mateu (violí). La soprano Irene Mas Salom té també arrels bunyolines. A més, l’orquestra assaja a la Rectoria i ha participat nombroses vegades a concerts amb la Coral Polifònica de Bunyola.

Bàrbara Suau Font

Bàrbara Suau Font

Mestra i investigadora sobre història i patrimoni de Bunyola. Des de 1985, al Col·lectiu Cultural Sitja i a Es Castellet.