El bunyolí Ferran Bex dirigeix la minisèrie d’IB3 inspirada en l’exbisbe de Mallorca Javier Salinas

El guionista i director de cinema bunyolí Ferran Bex ha acabat el rodatge de la nova minisèrie de ficció per a IB3 Televisió titulada En vida teva, escrita i dirigida per ell mateix i que té com a eix principal de l’argument els interessos immobiliaris de les propietats del Bisbat.

En vida teva és un drama de ficció inspirat en l’exbisbe de Mallorca Javier Salinas i manté la intriga fins el darrer minut, amb un argument que mostra traïcions, xantatges, dubtes i desconfiances. Entre els elements de ficció n’hi ha que recorden temes que han estat actualitat en els darrers anys, com la relació de l’exbisbe amb la seva secretària i el conflicte del convent de les Jerònimes de Palma.

La minisèrie s’acabà de rodar a mitjans d’octubre i es filmà a diferents localitzacions, com el Palau Reial, la Biblioteca de Cort, el Centre Psiquiàtric o el Restaurant Varadero. Segons la nota de premsa, en aquestes ubicacions es desenvoluparà una història que no deixarà els espectadors indiferents.

Els actors Blai Llopis, Asun Planas, Miquel Gelabert, Laura Pons i Lina Mira, són alguns dels intèrprets de la minisèrie escrita i dirigida per Ferran Bex i produïda per Nova Televisió (Grup Serra).

Es preveu que els dos capítols d’En vida teva s’emetin a IB3 Televisió a principis de l’any que ve.

Més informació:

–Ferran Bex: “La meva professió ve d’una passió: m’agrada contar històries”, aquí.

Bàrbara Suau Font

Bàrbara Suau Font

Mestra i investigadora sobre història i patrimoni de Bunyola. Des de 1985, al Col·lectiu Cultural Sitja i a Es Castellet.