Comencen les obres a la teulada de l’església

La setmana del 16 d’octubre han començat les obres d’instal·lació de la nova canal de la teulada de l’església del costat del carrer de Santa Bàrbara. La canal anterior, molt deteriorada, s’hagué de retirar el passat mes d’agost.

Durant les obres també es revisarà la teulada del temple ja que les actuals teules de formigó patinen i davallen, a la vegada que deixen espais buits per on entra l’aigua de la pluja. Per això també s’aferraran aquestes teules de formigó.

La Parròquia de Sant Mateu té previst que una vegada acabades les obres de la teulada, d’aquí a dues o tres setmanes, puguin començar les obres de la coberta de la sagristia ja que la part que dóna al carrer de Sant Josep es troba apuntalada. La formiga blanca va fer malt bé totes les bigues i una jàssera d’aquesta zona, que s’hauran de canviar, així com la coberta.

La instal·lació de les bastides començà dilluns, 16 d'octubre.
La instal·lació de les bastides començà dilluns, 16 d’octubre.
La instal·lació de les bastides començà dilluns, 16 d'octubre.
La instal·lació de les bastides començà dilluns, 16 d’octubre.
La instal·lació de les bastides començà el passat 16 d'octubre.
La instal·lació de les bastides començà el passat 16 d’octubre.

67568e7f-3a29-415d-bec0-d8b7e8dc1a1e

Bàrbara Suau Font

Bàrbara Suau Font

Mestra i investigadora sobre història i patrimoni de Bunyola. Des de 1985, al Col·lectiu Cultural Sitja i a Es Castellet.