Júlia Colom Quartet, al Festival de Música de Bunyola

El diumenge 8 d’octubre tengué lloc al Teatre Municipal el concert de Júlia Colom Quartet, en el marc del Festival de Música de Bunyola.

La cantant valldemossina d’arrels bunyolines Júlia Colom cantà acompanyada dels músics Joan Arto a la guitarra, Teodor Salvà Rosselló a la bateria, Pep Garau a la trompeta i Llorenç Barceló als teclats.

Entre les cançons interpretades per Júlia Colom dues eren de la seva pròpia creació: T’he vist i Valldemossa. També cantà també Fly me to the moon, New one, Bésame Mucho, Sa mort de na Margalida Servera [vegeu el vídeo aquí davall], Samba e o tengo, Força estranha, New one i Paraules d’amor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMés informació:

–Totes les notícies del XXXIII Festival de Música de Bunyola, aquí.

Bàrbara Suau Font

Bàrbara Suau Font

Mestra i investigadora sobre història i patrimoni de Bunyola. Des de 1985, al Col·lectiu Cultural Sitja i a Es Castellet.