La Coral Polifònica de Bunyola s’enrevolta de cantaires convidats en el concert de Sant Mateu

El passat diumenge 17 de setembre la Coral Polifònica oferí a l’església el tradicional concert de Sant Mateu, acompanyada de l’Orquestra Ars Musicae i d’alguns cantaires d’altres corals.

A la presentació del concert Domingo Mateu Conti tengué un sentit record per a Pedro Palou Estarellas, membre de la Coral que morí el passat mes d’agost. L’orquestra Ars Musicae, dirigida per Bernat Cabot, protagonitzà la primera part del concert, durant la qual interpretà diverses peces de G. Haendel i de W.A Mozart.

A la segona part la Coral Polifònica, dirigida per Aina Verdera, i a la qual s’integraren alguns membres de diverses corals per a aquest concert (Pro Musica Chorus, Quinta Justa, Orfeó Universitat de les Illes Balears i Coral Minuet), cantà durant la segona part acompanyada de l’Orquestra Ars Musicae. La Coral i l’orquestra interpretaren peces de H. Purcell i F. Durante.

WhatsApp Image 2017-09-21 at 20.02.52 WhatsApp Image 2017-09-21 at 20.03.21 WhatsApp Image 2017-09-21 at 20.03.35

Més informació:

–Tots els actes de Sant Mateu 2017, aquí.