Bunyola ret homenatge als seus majors

El passat diumenge, 17 de setembre, es va celebra la XLIX edició de l’Homenatge a la Vellesa de Bunyola.

Organitzat pel Patronat Local de la Vellesa, l’acte va començar, com és tradicional, a la plaça d’Andreu Estarelles, on es varen recollir el padrí i la padrina majors i el matrimoni major. Des d’allà es dirigiren en vehicles d’època i acompanyats pels Gegants del Bunyola i el Xeremiers Grallalsac, a l’església, on es va celebrar l’acte.

Enguany, el padrí major i batle honorari ha estat Josep Nadal Estarellas,  nascut l’any 1919, i la padrina major, Antònia Femenias Lliteras, nascuda l’any 1920. El matrimoni major ha estat el format per Isabel Suau Quetglas (1932) i Miquel Castell Verdera (1929).

L’acte d’homenatge va comptar amb l’assistència de la consellera de Salut del Govern, Patricia Gómez, i la consellera de Benestar Social del Consell de Mallorca, Margalida Puigserver. Com és tradicional, hi varen actuar la Coral l’Auba i l’Escola de Ball de Bunyola.

Més informació:

–Programa de festes de Sant Mateu 2017, aquí.
–Tots els actes de Sant Mateu 2017, aquí.