Bunyola ja sap com sona Xanguito

Xanguito, és a dir Joan Muntaner, presentà dissabte, 15 de setembre, el seu primer disc, titulat Beix, en un concert organitzat en el marc de les festes de Sant Mateu.

El concert, que havia de ser a la Plaça, finalment es va haver de celebrar al Teatre Municipal a causa del mal temps. Xanguito es va presentar al concert amb la seva banda –Josep Castell, Josep Oliver i Pau Belenguer– i es va envoltar de diversos músics col·laboradors com Carlos Tejedor, Samuel Martínez o Gori Matas. 

A més, hi prengueren part altres col·laboradors del disc com el seu germà Toni Muntaner Xango i Toni Mondongos de Pirates Pirats, Apol·lònia o els nins del grup de Teatre infantil de Bunyola, que interpretaren amb la banda el tema Madona.

Però el plat fort va ser l’aparició de Pau Debon, excantant d’Antònia Font, que va interprertar amb Xanguito el tema Te vendré a cercar, primer single del disc. A més, també cantaren a cançó oficial de la Correguda en Roba Interior, estrenada l’any passat, amb lletra i música de Xanguito i interpretada per Pau Debon.

Diversos bisos varen posar punt i final a un concert que omplí el Teatre de Bunyola. Tothom que va voler, va poder comprar el disc, que ja ha estat editat per la discogràfica U98 Music.

X1 X2 X3 X4 X5 X6 X7 X8

Més informació:

–Programa de festes de Sant Mateu 2017, aquí.
–Tots els actes de Sant Mateu 2017, aquí.