Bunyola ret homenatge a Joan Pericàs, pregoner de les festes de Sant Mateu

Horabaixa d’emocions per a Joan Pericàs Riera, distigit amb l’Escut d’Or i Pergamí de l’Ajuntament de Bunyola i pregoner de les festes de Sant Mateu.

Aquest dijous, 14 de setembre, començaren oficialment les festes de Bunyola i el jugador i entrenador de voleibol bunyolí en fou el protagonista. Primer, al poliesportiu municipal de Son Serra, on es va fer l’acte de descobriment de la placa amb el nou nom de la infraestructura esportiva, que a partir d’ara, i per acord de ple, s’anomena Pavelló Municipal Joan Pericàs Riera.

L’Ajuntament, familiars i nombrosos jugadors, exjugadors, representants de la Federació de Voleibol de les Illes Balears i persones vinculades al món del d’aquest esport assistiren a l’acte del poliesportiu.

2 38 4 5 6 71

Després, el Teatre Municipal acollí la lectura del pregó de festes, també a càrrec de l’homenatjat. Abans, l’Ajuntament li va fer entrega de l’Escut d’Or i Pergamí, la màxima distinció del municipi que el ple havia aprovat atorgar-li.

Joan Pericàs, exjugador del Son Amar a la divisió d’Honor i ànimes del Club Voleibol Bunyola des de la temporada 1985-86, va llegir un pregó amb el qual resumí la seva carrera esportiva en el món del voleibol, amb especial esment a la història i a la seva vinculació amb el club bunyolí.

9 10 11

Més informació:

–Programa de festes de Sant Mateu 2017, aquí.
–Tots els actes de Sant Mateu 2017, aquí.