Maldament enguany faci tempesta… Correguda en Roba Interior de Bunyola!

En Lluís està trist perquè enguany anuncien tempesta i diuen que no hi haurà Correguda en Roba Interior, però va errat…

Així es presenta el vídeo que anuncia la festa més multitudinària de Sant Mateu, que se celebra aquest dissabte.

Enregistrat per l’associació Quin Ubiti! a Ca s’Espardenyer, els participants al vídeo entonen algunes estrofes de la cançó oficial de la Correguda, estrenada l’any passat i interpretada per Pau Debon.

La Correguda en Roba Interior de Bunyola se celebra aquest dissabte, 16 de setembre, a partir de les 17 hores amb la concentració dels participants. A les 18:30 hores hi haurà el pregó i, després, la sortida. A les 20 hores es lliuraran els premis i la festa acabarà amb una revetla.

Més informació:

–Programa de festes de Sant Mateu 2017, aquí.
–Tots els actes de Sant Mateu 2017, aquí.