Xanguito estrena videoclip i presenta el disc ‘Beix’ a Bunyola per Sant Mateu

Xanguito ja té data per presentar el seu primer disc a Bunyola: serà dia 15 de setembre (23:00 hores a la Plaça) en el marc de les festes de Sant Mateu.

Joan Muntaner, Xanguito, ha publicat aquest estiu el seu primer disc, titulat Beix. L’acompanyen com a músics el també bunyolí Josep Castell (baix), Josep Oliver (trombó) i Pau Belenguer (bateria i percussió) i el primer sigle, Te vendré a cercar, ha comptat amb la col·laboració de Pau Debon, excantant d’Antònia Font.

Aquests dies, a més, ha publicat el videoclip del sigle, una obra d’animació de dibuixos animats creats per Adrián Riera.

La presentació del disc a Bunyola serà poques setmanes després d’anunciar-se que el grup ha estat fitxat per la discogràfica U98 Music, fet que ha suposat la publicació del disc en format físic. Xanguito havia llançat Beix en format de descàrrega gratuïta a través de la web www.xanguito.com.

Més informació:

–Xanguito publica Beix, el seu primer disc en solitari i de descàrrega gratuïta, aquí.
–Programa de festes de Sant Mateu 2017, aquí.
–Tots els actes de Sant Mateu 2017, aquí.