Un matrimoni discuteix en públic dins un cafè de Bunyola

El passat dilluns, 28 d’agost, quan la majoria de clients d’un bar ja havia partit a sopar, els que quedaven se sorprengueren d’una escena poc habitual per un cafè: diverses persones es desvestiren i altres dues hi tengueren una forta discussió.

Cal dir que era una nit molt calorosa, que s’acaben les vacances i s’acosta Sant Mateu, i tot plegat és mal de dur.

L’escena que mostren les imatges tengué lloc dins el bar París, sembla que degut a les desavinences d’un antic matrimoni, que davallà del pujador del carrer d’Orient, on viuen, a arreglar als seus assumptes dins un cafè.

Entre els crits i retrets del matrimoni només s’entenien quatre paraules: gallina, carabassa, Ainons i Pis. Els parroquians del cafè, però, no acabaren d’entendre perquè els implicats es llevaren i posaren roba en públic i feren desvestir un altre client del bar.

Els fets tengueren lloc entre les 21:30 i les 22 del vespre, i poca gent en fou testimoni. Afortunadament, un fotògraf, Juan Gonzàlez, i membres d’Es Castellet que casualment eren al cafè, en prengueren testimoni gràfic.

Es Castellet fa gestions per aclarir què passà realment i per mantenir-ne els lectors informats, si és possible abans de Sant Mateu.

Bàrbara Suau Font

Bàrbara Suau Font

Mestra i investigadora sobre història i patrimoni de Bunyola. Des de 1985, al Col·lectiu Cultural Sitja i a Es Castellet.