Retiren la canal de la teulada de l’església

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El passat dilluns 14 d’agost fou retirada la canal de la teulada de l’església del costat del carrer de Santa Bàrbara, ja que es trobava en mal estat.

Dos operaris, ambd’un camió grua, desferen la canal tallant-la a trossos per evitar el perill que es despenjàs i caigués, com passà fa poc més d’un any i mig, quan un temporal de vent causà despreniments de part de la mateixa canal.

Ara fa una setmana els Bombers acudiren a fer una inspecció ocular de la canal perquè un veí afirmava que havia vist caure “alguna cosa” a la zona. Els Bombers, després de la inspecció informaren que no hi ha un perill immediat de despreniment, però recomanaren que quan fos possible es retiràs la canal per evitar perills.

La Parròquia de Sant Mateu, que ja tenia decidit llevar la canal i substituir-la, decidí avançar-ne la retirada.

Està previst que les obres de reposició de la nova canal comencin una vegada passades les festes de Sant Mateu, per evitar que durant les festes hi hagi bastides i obres just en el punt on se situen les avellaneres.

Reduïda00002 Reduïda00001

Bàrbara Suau Font

Bàrbara Suau Font

Mestra i investigadora sobre història i patrimoni de Bunyola. Des de 1985, al Col·lectiu Cultural Sitja i a Es Castellet.