La música de tres bandes omple Bunyola

‘La música a les festes’ fou el títol de la trobada de bandes de música que s’organitzà a Bunyola el dissabte, 8 de juliol, i que comptà amb la participació de l’Agrupació Musical de Villalonga (la Safor, País Valencià), la Unió Musical de Marratxí i la Banda de Música de Bunyola.

La trobada s’inicià amb una cercavila des del mercat fins a la Plaça, on cada banda interpretà tres temes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Agrupació Musical de Villalonga.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Unió Musical de Marratxí.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Banda de Música de Bunyola.

L’Agrupació Musical de Villalonga, dirigida per Kike Soler, interpretà el pasdoble Musical Apolo, Biscaïns d’Onil (Marxa Cristiana) i Santiago Capitan Abencerraje; la Unió Musical de Marratxí, dirigida per Silverio Duato, el pasdoble Dunia Piris, The Blues Factory i Glenn Miller Medley; i la Banda de Música de Bunyola, dirigida per Evaristo Pons, el pasdoble Azcárraga, Rapsòdia Galaica (del mateix Evaristo Pons i que inclou un solo de xeremia) i Charleston Selection.

Al final del recital, les tres agrupacions plegades interpretaren el pasdoble Bunyola, de Bernat Mestre (vegeu el vídeo a dalt).