La Correguda en Roba Interior de Bunyola ja té videojoc


Ja us podeu començar a entrenar per a la propera Correguda en Roba Interior de Bunyola.

Almenys, ja ho podeu fer virtualment. L’associació Quin Ubiti va presentar dissabte passat, durant la celebració de Sant Ubiti, un videojoc creat per iniciativa d’Adrián Riera i que es pot descarregar gratuïtament per a dispositius Android o bé jugar-hi per Facebook.

“La idea és plasmar en un joc l’esperit de la Correguda que no és altre que córrer pels carrers de Bunyola envoltat d’un ambient festiu, on el principal objectiu consisteix a esquivar a la resta de participants amb la finalitat de beure la major quantitat possible de cervesa”, afirma Adrián Riera, que afegeix que “per descomptat, l’associació defensa els valors de responsabilitat i civisme en tots els seus esdeveniments, de manera que la mecànica del joc penalitza els comportaments vandàlics com ara empènyer o molestar la gent gran que el jugador es va trobant pel camí”.

El desenvolupament de l’aplicació ha durat prop de tres mesos i el joc compta amb la música adaptada per Gori Matas a partir de de l’Himne de sa Correguda, compost per Joan Muntaner, Xanguito, que es va estrenar a les passades festes de Sant Mateu.

El videojoc també té com a objectiu promocionar la festa. Quin Ubiti atorgarà un premi al jugador que tengui la major puntuació el dia de la Correguda en Roba Interior d’enguany. Les bases del concurs estan disponibles a la mateixa web de l’associació. A mesura que hi juguen, els participants poden veure la puntuació de la resta de jugadors i de les seves amistats de Facebook.

Sant Ubiti

El videojoc de la Correguda en Roba Interior es va presentar durant la festa de Sant Ubiti, celebrada el passat dissabte, 1 de juliol.

Aprofitant aquesta celebració, Quin Ubiti també va presentar el seu nou caparrot de Sant Ubiti, que ha dissenyat Pep Muñoz.

A més, hi va haver altres actes, com un sopar de trempó o un concert de The Turners.

IMG_0128 IMG_0142

 Més informació:

  • Descarrega el joc de la Correguda en Roba Interior per a dispositius Android, aquí.
  • Juga-hi online per Facebook, aquí.