La festa del Quarteró torna a Raixa

L’Escola de Ball de Bunyola ja ha anunciat la possessió que acollirà la festa del Quarteró d’enguany: Raixa.

La finca pública bunyolina, que ja va acollir la festa els anys 2010 i 2011, tornarà a ser la seu d’aquesta celebració popular que es du a terme cada darrer diumenge de gener. Enguany serà dia 29.

L’any passat la festa es va fer a Biniforani Nou i suposà la recuperació de la celebració després que durant els anys 2014 i 2015 no s’hagués celebrat per motius diversos.

L’Escola de Ball de Bunyola, que organitza la festa des que es va començar a celebrar l’any 1995, ha anunciat el programa, que s’inciarà a les 10 hores amb una sortida a peu a Raixa des de la Plaça amb el Grup Excursionista de Bunyola.

La festa a la possessió començarà a les 11 hores i a les 13:30 hores es començarà a servir el dinar (s’han de dur plats i coberts) a base d’arengades, moniatos torrats i taronges, a més d’olives i vi del quarteró (mesura tradicional equivalent a 16 litres). Després de dinar hi haurà l’habitual sarau i la ballada popular.

Els tiquets per al dinar es poden adquirir a les oficines de l’Ajuntament de Bunyola i a la papereria Paper Paper (5 euros adults, 2 euros infants).