A l’Associació de Gent Gran de Bunyola

Associació de Gent Gran de Bunyola, benvolguts tots:

Us prego accepteu les meves disculpes si us ha molestat el to del meu escrit.

No tot el que es fa dins el teatre es mereix el màxim silenci. El concert de diumenge passat n’era un, i no va ésser possible encara que es va intentar. Teniu part de raó amb el que deis i jo hi estic d’acord.

Es tractaria de trobar solucions alternatives que no molestàssin a ningú quan l’acte cultural a realitzar s’ho mereix en benefici de tots. El lectors de Es Castellet ens sabran comprendre a les dues parts si els deim que el concert va tenir una durada de 90 minuts i entre els assistents hi havien dos regidors de l’Ajuntament de Bunyola i menors que estudien música.

Per part meva, res mes.

Una salutació cordial a tots i salut per disfrutar-la.

Pere Riera Fiol

Més informació:

–Així no anam: sobre el renou al XXXII Festival de Música de Bunyola, aquí.
–Resposta de l’Associació de Gent Gran sobre les queixes pel renou al Teatre Municipal, aquí.