Carta del Partit Popular de Bunyola i Palmanyola

Sr. Batle, regidors, bunyolins i bunyolines del públic…

Apreciats amics

Amb les següents paraules i que després entregaré aquest escrit al Sr. Secretari perque l’adjunti a l’acta del plenari d’avui, si no hi ha objecció per part de ningú… Des de el Partit Popular i com a bunyolí principalment, volem deixar constància de la mala actitud que ha tengut i té aquest equip de govern a l’hora de donar suport a veïns que ho necessiten. I si ara no saben bé de que parlam, tot seguit ho entendran.

Per aquest equip de Govern hi ha persones que quan han estat imputades per algún fet han tingut un tracte de primera (manifestacions de suport, acompanyar als imputats al jutjat, hi ha fotos de regidors d’aquesta sala donant suport a certs imputats davant les portes del jutjat etc…) i ciutadans de segona categoria que malgrat per més inri haver estat treballant en aquest ajuntament durant 40 anys no han merescut aquest suport, que malgrat haver estat regidors d’aquest ajuntament no han merescut cap suport, que malgrat haver estat batle d’aquest consistori no han merescut el suport de ningú d’aquest equip de govern al seu costat en moments molts durs… quan a més, era un tema de l’ajuntament i no particular.

Per tant, des de el nostre grup, volem rebutjar la conducta de l’equip de govern de l’Ajuntament de Bunyola durant aquests dos anys i pocs dies que ha durat el suplici d’aquestes tres persones membres de l’Ajuntament de Bunyola, rebutjar l’ús polític que han fet membres d’aquest equip de Govern per treure rèdit polític d’aquesta situació, rebutjar l’aprofitament del desgraciat succés per intentar aconseguir encara no sabem el qué… Sobretot, quan ha quedat palès que no ha estat una situació puntual en el temps, si no, una sèrie de fets al llarg del temps i que hagués pogut afectar a qualsevol.

I una vegada més manifestar des de el Partit Popular tot el nostre dol i suport a la família afectada que són sense cap dubte els principals damnificats de tot aquest accident.

Per tant, pregam que tots el bunyolins tenguin el mateix tracte per part d’aquesta institució que és de tots.

Partit Popular Bunyola-Palmanyola

*La carta va ser llegida al darrer ple de l’Ajuntament de Bunyola, el 8 de setembre de 2016