Sant Mateu 2016: esclata la festa

Bunyola ja està immersa de ple en les festes de Sant Mateu 2016.

La celebració patronal, que havia tengut una prèvia el 3 de setembre amb la nova festa de ‘La gallina que va tornar carabassa’, s’inicià aquest divendres, 9 de setembre, amb el pregó i el txupinasso, organitzats per l’Associació Quin Ubiti!

Aquest acte fora del programa oficial de festes, enguany va estar protagonitzat per Jaume Salom i José Luis Campins que, en els papers de Sant Mateu i Llucifer, varen donar el sus i varen animar el poble a participar de les festes.

Abans es varen col·locar les bragues de la geganta Bàrbara, que han estat dissenyades per l’Associació de Randeres i Brodadores de Bunyola, al Castellet, on lluiran fins el dia de la Correguda en Roba Interior.

Després, hi va haver la cercavila amb els Gegants de Bunyola, que varen estar acompanyats pels xeremiers Grallalsac i les batucades d’Escàndol i Saravá. 

La repicada de campanes i la tirada de caramels completaren els actes inaugurals de les festes.

Després, la Plaça va acollir, per segon any, una festa Holi.

Més informació:

–Tots els actes de Sant Mateu 2016, aquí.