Presenten a Bunyola el llibre ‘Art de conró. Mallorca 1747’

La Biblioteca Municipal de Bunyola va acollir divendres, 29 de gener, la presentació al poble del llibre Art de conró. Mallorca 1747, organitzada per l’Associació J. Koslowsky en el marc de la festa del Quarteró, que es fa diumenge a la possessió de Biniforani Nou.

La presentació fou el primer acte que s’organitza a la Biblioteca, que en els darrers dies s’ha instal·lat de nou a la Casa de Cultura.

El llibre recupera l’obra de Montserrat Fontanet Llebrés (1695-1762), que  fou un referent destacat de la Mallorca de mitjan segle XVIII, tant per la seva contribució al coneixement de l’agronomia com per la construcció de la canaleta de Massanella (1748-1750). Fou presentat  per Andreu Ramis Puig-gros, antropòleg i historiador, i Antoni Ginard, historiador i professor de la UIB, a més de Gracià Sànchez, d’El Gall Editor.

IMG_4872

Més informació:

–Torna la festa del Quarteró a Biniforani Nou, aquí.
–Guia per no perdre’s la festa del Quarteró a Biniforani Nou, aquí.
–Les nostres possessions: Biniforani Nou, aquí.