Jordi Cloquell, premi Gota d’Oli amb els glosadors de Mallorca

Els glosadors de Mallorca han rebut el premi Gota d’Oli 2015, que atorguen conjuntament la Denominació d’Origen de l’Oli de Mallorca, el Consell i la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern per reconèixer la feina feta per persones i entitats en la difusió i la promoció de l’oli de Mallorca.

Entre els premiats, hi havia el bunyolí Jordi Cloquell, Artiller, que va rebre el premi en un acte celebrat a la seu del Consell, juntament amb altres glosadors: Francisco Muñoz, Foraster; Maria Bel Servera Matamales, Servereta; Joan Planisi Massanet, Campante; Macià Ferrer Mas, Infermer; Antònia Nicolau Adrover, Pipiu; Antoni Lluís Llull Riera, Carnisser; Llorenç Cloquell Florit, Màgic; Antoni Viver Albertí, Mostel, i Felip Munar Munar, Felip.

L’acte va comptar amb l’assistència del president del Consell, Miquel Ensenyat, el president del Consell Regulador de l’Oli de Mallorca, Josep Oliver, i el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal.

Els premiats varen rebre un diploma en reconeixement a la seva tasca i foren obsequiats amb una botella d’Oli de Mallorca.

Jordi Cloquell amb els altres premiats i les autoritats.
Jordi Cloquell amb els altres premiats i les autoritats.