Incendi a una nau de reciclatge de vehicles del polígon de les Veles

L’horabaixa de dimecres, 7 d’octubre, es declarà un incendi en una empresa del polígon de les Veles.

El foc, que es va declarar devers les 19h, va afectar l’exterior d’una empresa dedicada al reciclatge de vehicles. Les primeres hipòtesis apunten a una espira en un dels vehicles emmagatzemats com a causa més probable del foc, que va provocar una gran columna de fum.

Hi varen actuar els parcs de bombers d’Inca, Sóller, Calvià i Palma que, a més d’apagar el foc, centraren els seus esforços a refredar les naus veïnes per prevenir que el foc els afectàs. No hi va haver ferits.

El batle, Andreu Bujosa, es va desplaçar a les Veles i l’Entitat Local Menor de Palmanyola difongué un missatge a les xarxes socials recomanant als veïns que, per precaució, tancassin portes i finestres, tot i que es descartava que el fum fos perillós per a la salut.

Es preveu que els bombers treballin tota la nit per tal d’extingir les flames.