Correguda en Roba Interior: Bunyola es desvesteix amb alegria

Un any més, i ja en són onze, Bunyola s’ha desvestit. La Correguda en Roba Interior continua batent rècords de participació.

Enguany, milers de persones hi han participat… i han badocat. L’Associació Quin Ubiti! ha organitzat la festa més esperada i participativa de Sant Mateu, amb Toni Xango de mestre de cerimònies i pregoner arribat de Madrid: el cantant bunyolí Riki López, nascut al carrer del Sol, que acabà en tanga després del seu breu pregó musical.

Per primer any, per tenir accés a la cervesa de franc, es va haver de comprar un tassó reciclable a la primera consumició. Al final del passeig pel poble, l’agrupació de Protecció Civil ruixà els participants amb aigua.

També hi participà el batle, Andreu Bujosa, amb un vestit dissenyat per l’Associació de Randeres i Brodadores de Bunyola, i nombrosos regidors de l’equip de govern.

Els premiats d’enguany varen ser els grups de: Botelles reciclades, Bola de Drac, Xapes de llauna, les Cariàtides, Barracar Tripulation, els Astronautes, en Joan Nadal, Txitxetes, els Llumests, els Bolquers, les Matances i Hans el ciclista.

La festa havia començat el matí amb els actes fora de programa, com la pujada al Castellet per recollir les bragues de la geganta Bàrbara, penjades a la muntanya el primer dia de festa, un dinar popular i un correbars.

Després de la Correguda, la festa continuà amb una altra novetat d’enguany: la Revetla en Roba Interior, amb La Gran Orquesta Republicana i altres grups.

Vídeo dels participants al carrer Major:

Més informació:

  • Totes les notícies de les festes de Sant Mateu, aquí.