El cor del poliesportiu: Sebas Palmer i els dos àngels de Bunyola

Llegesc amb excessiva sorpresa a un diari local el que dilluns passat va succeir en el poliesportiu del nostre estimat poble de Bunyola. El tècnic segon entrenador de l’equip de cadets ViuBàsquet Bunyola, Sebas Palmer, va caure a terra quan portava les pilotes de l’equip al centre de la pista per així poder iniciar l’entrenament als nostres estimats fills, nebots, cosins, amics, companys.

Un infart fulminant el va deixar estès sobre la pista. Lògicament la tensió i la por a una desgràcia es degué apoderar del poliesportiu, fins que van aparèixer com excel·lentment expressa el periodista al Diari de Mallorca, “Dos Angeles en Bunyola”, dues de les nostres, Sara i Alba.

Amb la tensió i nervis del moment, aquestes al·lotes, van iniciar els primers auxilis per a la reanimació de l’afectat. Sebas Palmer respirava amb dificultat, “arriba a perdre el pols perquè va estar en parada cardiorespiratòria” i li van haver d’obrir les vies respiratòries amb un bolígraf ja que al poliesportiu no hi havia cap material sanitari per a aquests casos d’extrema urgència. MATERIAL SANITARI OBLIGATORI.

Avisada la Policia Local del succés, varen arribar exemplarment en cinc minuts amb un desfribilador que van aplicar a l’afectat i va permetre la continuació de la recuperació i que a causa d’això una ambulància traslladés Sebas al servei d’urgències d’un hospital Palma.

Vull donar la meva més sincera enhorabona i una forta abraçada a aquests “dos àngels” que a causa de la seva intenció, il·lusió i dels seus coneixements van poder atendre al nostre company i segon entrenador de cadets Sebas Palmer.

Companys i amics, a tots els presents en el lloc i moment dels fets, gràcies també pel vostre suport i il·lusió i ganes que vareu imposar en aquells moments perquè en Sebas pogués seguir respirant, pogués seguir bategant i pogués estar present de nou, lluitant i esportivament, educant a aquests nostres fills, nebots, cosins, amics, etc. en aquest poliesportiu tan esperat.

Sara i Alba, no us conec, però la meva més sincera enhorabona per la vostra il·lusió per la vida.

Policia Local gràcies pel vostre excel·lent servei.

Sebas Palmer com veus estem amb tu.

Per acabar, i a qui correspongui l’atenció d’aquestes obligacions i en benefici i tranquil·litat de la gent del nostro poble i convidats, que AQUESTES OBLIGACIONS es compleixin.

Ramón Pons Guzmán, veïnat de l’estimat poble de Bunyola